Tarjoamme todellisen sähköisen taloushallinnon osaamisen!

Sähköinen taloushallinto Visma Netvisor

Sähköinen taloushallinto vapauttaa aikaa yrittäjälle tärkeimpään eli yrityksensä johtamiseen.

Myyntilaskutus

Myyntilaskut lähtevät ja saavuttavat vastaanottajan huomattavasti nopeammin kuin manuaalisessa käsittelyssä, jolloin myös saatavat ovat yrityksen hyödynnettävissä entistä tehokkaammin. Se lisää laskutuksen luotettavuutta. Sähköinen laskutus poistaa turhia työvaiheita ja pienentää laskujen lähetyskuluja. Maksut tulevat aiempaa nopeammin, suoritukset kohdistuvat automaattisesti ja laskutuksen historiatiedot säilyvät sähköisessä arkistossa.

Netvisor hakee puolestasi saapuneet suoritukset pankeista ja käsittelee ne automaattisesti. Suoritukset kohdistetaan myyntilaskuille ja kirjataan kirjanpitoon. Automaattinen maksuliikenne varmistaa, että sinulla on jatkuvasti ajantasaiset tiedot käytettävissä asiakassaamisista.

Lue lisää Netvisorista

Ostolaskut

Paperilaskujen käsittely omassa toimipisteessä voidaan unohtaa, kun laskut saapuvat suoraan järjestelmään verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta. Yhteys skannauspalveluun on yrityksen käytettävissä välittömästi palvelun käyttöönoton jälkeen.

Sähköinen ostolaskujen käsittely Netvisorin ostoreskontrassa tuo aina laskun tiedot käyttäjälle valmiiksi esikäsiteltynä. Samalla kun lasku tarkastetaan, kirjautuu se kirjanpitoon asti ilman eri siirtoja ja arkistoituu. Ostolaskut lähetetään maksatukseen ostoreskontrasta napin painalluksella. Netvisor hoitaa automaattisesti kirjaukset kirjanpitoon ja linkittää ne sähköiseen tiliotteeseen.

Lue lisää Netvisorista

Ajantasainen kirjanpito

Netvisorin avulla taloustapahtumat siirtyvät ohjelmistossa kirjanpitoon automaattisesti. Automatisointi vähentää manuaalista työtä, tiedot ovat aina ajan tasalla ja turha paperiliikenne poistuu. Lisäksi taloushallintopalvelun tarjoama sähköinen arkistointi on erinomainen apuväline yrityksen johtamisessa. Automaattinen taloushallintopalvelu luo joustavan yhteistyömallin kanssamme.

Netvisor tarjoaa johdolle monipuoliset mahdollisuudet yrityksen toiminnan seuraamiseen ja raportointiin. Ohjelmisto on käytettävissä kätevästi internetistä, mitään ohjelmistoasennuksia ei tarvita. Tarkasteltavat tiedot ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä mistä ja milloin tahansa, ilman erillistä raportointia. Näin kokonaiskuva yrityksen toiminnasta on nopeasti saatavissa ja tarkasteltavissa johdon omalta työpöydältä.

Lue lisää Netvisorista

Varastonhallinta

Varastonhallinta on aidosti yhteydessä taloushallintoon. Netvisorissa varastonhallinta toimii saumattomasti myynti- ja ostopuolen kanssa. Myyntitilausten ja -laskujen operointi muodostaa automaattisesti varastotapahtumat, eli varastosta varaukset ja otot. Vastaavasti varastotilaus päivittää saldoja, kun tavaraa saapuu varastoon.

Lue lisää Netvisorista

CRM

CRM auttaa pitämään myyntiprosessin kontrollissa. Pilvipalvelun kautta asianomaiset saavat tietoonsa ajantasaiset asiakaskohtaiset yhteystiedot ja kontaktihistorian. Tarjoukset, tilaukset ja myyntilaskut voidaan luoda nopeasti ja vaivattomasti. CRM:n avulla reaaliaikainen myyntiprosessin seuraaminen ja sen raportointi on mahdollista esimerkiksi asiakas-, projekti- tai työntekijäkohtaisesti – mistä ja milloin tahansa.

Lue lisää Netvisorista