Tarjoamme todellisen sähköisen taloushallinnon osaamisen!

Kirjanpito

Haluamme tehdä töitä yrityksesi menestyksen eteen. Saat meiltä tarvitsemasi kirjanpitoraportit, laadimme yrityksesi tilinpäätökset ja huolehdimme kaikista viranomaisilmoituksista.

Käytössämme on automaattinen taloushallintopalvelu Visma Netvisor, jonka avulla taloustapahtumat siirtyvät ohjelmistossa kirjanpitoon automaattisesti. Automatisointi vähentää manuaalista työtä, tiedot ovat aina ajan tasalla ja turha paperiliikenne poistuu. Lisäksi taloushallintopalvelun tarjoama sähköinen arkistointi on erinomainen apuväline yrityksen johtamisessa. Automaattinen taloushallintopalvelu luo joustavan yhteistyömallin kanssamme.

Visma Netvisor tarjoaa johdolle monipuoliset mahdollisuudet yrityksen toiminnan seuraamiseen ja raportointiin. Ohjelmisto on käytettävissä kätevästi internetistä, mitään ohjelmistoasennuksia ei tarvita. Tarkasteltavat tiedot ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä mistä ja milloin tahansa, ilman erillistä raportointia. Näin kokonaiskuva yrityksen toiminnasta on nopeasti saatavissa ja tarkasteltavissa johdon omalta työpöydältä.

Kirjanpitopalvelumme rakennamme yhdessä teidän kanssanne juuri tarpeisiinne sopiviksi. Meiltä saat käyttöösi nimetyn kirjanpitäjän, joka ymmärtää liiketoimintaasi. Hän hoitaa yrityksesi kirjanpidon ja tarjoaa arvokkaita neuvoja yrityksen johtamisessa.

Lue lisää Netvisorista